Siirry sisältöön

Har du redan redanredan?

Har du redan redanredan?

Vormu päälle heti aamusta =)

Dodii - pläänejä, yrityksiä, mokia, onnistumisia, kesken jättämisiä, uusia pläänejä, ... ihme jojoilua. Laihdutuksen yhteydessä "jojoilulla" viitataan jatkuviin epäonnistuneisiin dieetteihin, joiden jälkeen paino aina palaa ennalleen. Jojoilu on epäterveellistä ja aivan turhaa, sanotaan. BS - jojoilu on yrittämistä. Se on hemmetin paljon parempi kuin se, ettei edes yritä. Jojoilu on kiinni pitämistä siitä, että joku kerta vielä onnistun.
Leimautin tohon oikeeseen kyynärvarteeni: "Nana Korobi Ya Oki" - kaadu seitsemästi, nouse kahdeksasti. Onko se oodi jojoilulle - on.
Se on kiinni pitämistä siitä, että haluan vielä asioita; tulla vielä kertaan kuntoon, menestyä vielä kerran toimissani, yrittää vielä olla parempi.

 

Olen nähnyt paljon ihmisiä, jotka ovat musta jo luovuttaneet. Astuneet ladunsyrjään, lyöneet sauvat hankeen ja todenneet "Paskat - ei vaan kulje". Jokaisella on syynsä ja tarinansa, mutta luovuttaminen on vaan surullista. Sanotaan, että "Kipu on tilapäistä, mutta luovuttaminen ikuista". Word. Niin kauan kuin sinnittelee on vielä pelissä mukana. Vaikka yritykset muuttaa itseään menisivätkin välillä jojoiluksi niin ei muuta kuin tuulimyllyjä kohti. Vielä parempi jos omista epäonnistumisista pystyisi oppimaan ja lähtemään vähän taas viisaampana uuteen yritykseen. Se mikä ei toimi ekalla kerralla - ei luultavasti toimi myöhemminkään. Tavoitteita kohti meneminen vaatii välillä plääneihin pientä fiilausta.

Tavoitteita tukeva ympäristö ja kaveripiiri

Se kenen kanssa hengailet kertoo siitä millaista elämää elät. Jos haluat päästä fyysisesti parempaan kuntoon ja muuttaa elintapojasi terveellisempään suuntaan, kannattaa ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka liikkuvat. Jos haluat irti päihteistä - älä hengaile baareissa. Tuntuu itsestään selvältä. Juuei. Olen itse monta kertaa astunut tähän ansaan. Ajautunut pois pelikentältä - pikkuhiljaa ja huomaamatta.
Jos joku paikka  tai  asia (asuinalue, työpaikka, ihmissuhde) ei ole hyväksi sinulle, niin lähde - muuta. Anna mennä! Et ole puu - olet ihminen.

Hogasen ja Topin kesäinen jojo-kuuri =)

Mun rakas beagleni Topi alkaa jo olla ikämies - 12 vuotias. Ihan mun laiskuudesta johtuen jäbälle on tullut viime vuosina muutama kilo painoa lisää. Samoin itselleni ja vieläpä samasta syystä =)
Vanhana urheilu-koutsina nykäsin meille ihan piposta ohjelman; safkat puoleen ja vähintään kymmenen kilsaa lenkkiä päivässä. Näillä on menty ja homma toimii =)
Keep it simple.

Dodii, molemmat lukijani - Tällasta tänään - ei muuta kuin jojot kaapista ja kohti uusia pettymyksiä =D

~ Hogane ~

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *