Siirry sisältöön

HOGASEN BLOGI

Hogasen Blogi on facebookHogane on Twitter | Hogane on Instagram
Hogane Publishing on facebook | Foka kirjat on facebook

Jyri Hokkinen a.k.a. Hogane.
Olen Stadilainen bloggaaja, it-myyntijohtaja, kirjailija, Kyokushin karateka (2 dan) ja paskasti kitaraa soittava koiranulkoiluttaja

Vaikka julkaisenkin kirjoituksiani täällä Hogane Publishingin sivuilla, eivät ne kuitenkaan edusta pienkustannustoimintani virallista linjaa tai mielipiteitä. Näin lähinnä siksi, että mitään linjaa ei ole. Mielipiteitä sitten on sitäkin enemmän.
~ Hogane ~

 

Kevättä pukkaa =)

Mulla on aina tarpeen tullen ollut tapana käyttää sanontaa:

Jokaisella miehellä on kaksi asiaa; selitys ja perseenreikä

Näinhän se on. Tosin voisi tuon muotoilla myös asuun "kolme asiaa", joista kolmas olisi sitten mielipide. Ikääntymisen myötä olen havainnut muuttuvani oikeaksi mielipideautomaatiksi. Niitä muodostaessani en vaivaudu useinkaan asiaa syvällisemmin tutkimaan, vaan nykäisen vankkumattoman mielipiteeni ihan piposta ja olen aivan helvetin hämmästynyt jos kaikki eivät sitä jaa =)

 

Twitteriin viisauteni ovat liian pitkiä. Facebookissa ne eivät saa ansaitsemaansa laajaa hyväksyntää ja ylistystä pienen kaveripiirin vuoksi (tehkää vapaasti johtopäätöksiä mahdollisista korrelaatioista).
Instagramissakin olen, mutta pidän kuitenkin tekstiäni parempana kuin selfie-tarjontaani, joten sekään ei oikein sovellu kansanvalistustyöhöni. Siis siksi tämä blogi.

Blogin aihepiiri

Asioita ja niihin liittyviä mielipiteitä tulen muodostamaan ihan mistä huvittaa (olen ymmärtänyt, että menestyvän blogin ei tule keskittyä yhtään mihinkään asiaan). Voin kuitenkin mainita joitain asioita, joita ei tulla todennäköisesti käsittelemään:
- muoti
- matkailu
- kosmetiikka ja kauneus
- sisustus
- ravit
- ralli
- Salatut elämät
- Kauniit ja rohkeat

Sen sijaan voisin kuvitella kirjoittavani kirjoittamisesta, viiskymppisen äijän kasvukivuista (osa poikii punttisalilta -osa elämästä noin muuten), kamppailulajeista, poliitiikasta, yhteiskunnasta, uskonnoista, yrittämisestä, naisista, terveydestä, liikunnasta, ruokavaliosta, ...